El CN Rubí masculí, campió de la Primera Divisió Nacional

Els rubinencs disputaran la promoció d'ascens davant del CN Sant Feliu, últim classificat de la Divisió d'Honor

Imatge del partit del CN Rubí a la piscina del CN Caballa
Imatge del partit del CN Rubí a la piscina del CN Caballa | RFEN
Redacció
10 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:10h
El Club Natació Rubí s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Primera Divisió Masculina, després de guanyar la tornada de la final davant del CN Caballa de Ceuta per 11-13.

Un partit d'infart al qual els rubinencs arribaven amb un avantatge de tres gols (13-10 a Can Rosés), i que van haver de patir de valent per fer-los valdre.

Després d'un parcial de 6-3, el Caballa semblava optar seriosament a capgirar el resultat de l'anada de la final, però el Rubí va reaccionar fins a col·locar-se amb una avantatge de 5 gols (6-8) al final del tercer quart.

Un parcial de 7 a 3 en l'últim quart tornava a posar el Rubí en alerta, però finalment els visitants van establir el 13-11 definitiu que els dona pas a disputar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, davant del CN Sant Feliu.