Mercè Brunés, de la Masia el Folló de Tagamanent, ens acosta la segona recepta amb patata de la setmana: en aquest cas farem patates violeta (o Vitelotte) amb espècies a la crema d'ametlles.
Seguiu bé els passos per aconseguir un deliciós plat. A més, avui aprendrem més que de costum, ja que la xef també ens ensenya a fer llet d'ametlla i ens dona alguns consells i receptes alternatives!
[playbuzz]
[noticiadiari]2/200642[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200476[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200367[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200080[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199820[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200225[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]