il·luminació

La plaça de la Sardana i el Parc de la Pau i la Natura estrenen enllumenat

L'actuació està dirigida a facilitar la pràctica esportiva a les tardes d'hivern i a millorar la percepció de seguretat dels usuaris

Nou enllumenat a la plaça de la Sardana | Localpres
per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 10:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí va instal·lar, la setmana passada, nou enllumenat a la plaça de la Sardana i el Parc de la Pau i la Natura. Aquests nous elements permetran, doncs, que es pugui fer esport a les pistes esportives dels dos espais durant les tardes d'hivern, quan es fa fosc abans, i a més millorar la percepció de seguretat dels usuaris. 

Aquest dilluns s'encendrà per primer cop el nou enllumenat de la plaça de la Sardana, que ha suposat una inversió de 10.500 euros, i que s'afegeix a la renovació del paviment amb una doble capa de resines acríliques que es va fer l'any passat i que permet un manteniment més senzill de l'espai, millor resistència i durabilitat, i fa més còmoda i segura la pràctica esportiva.


Pel que fa al Parc de la Pau i la Natura, la il·luminació estarà finalitzada al mes d'octubre, i inclourà la il·luminació de la pista esportiva, la zona d'esbarjo i el camí, amb dues actuacions de 29.000 i 20.000 euros respectivament.
 

Les obres per millorar la il·luminació al Parc de la Pau i la Natura Foto: Ajuntament de Rubí

 

Participació