«No podem aparcar tranquils al nostre barri de tota la vida?»; roben les quatre rodes d'un cotxe a Rubí

Un usuari ha denunciat els fets a través de Twitter

El cotxe de la víctima, sense rodes.
El cotxe de la víctima, sense rodes. | Cedida
M.S.
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:59h
«No podem aparcar tranquils al nostre barri de tota la vida?». Aquest és el missatge que un veí de Rubí ha compartit en una piulada a Twitter acompanyat de diverses fotos. En una fotodenúncia, l'usuari @JDCS08 assegura que a la seva germana li han robat les quatre rodes del cotxe, un Audi A3, mentre el vehicle es trobava aparcat al pàrquing de Rubí Forma.

La víctima, a la versió de la qual ha pogut tenir accés RubíTV, apunta que uns veïns van veure un noi i una noia, arribant en un cotxe gris, del model Seat León FR, inspeccionant el vehicle. Van fugir després de veure que els observaven, cap a les dues de la matinada. Els testimonis van trucar els Mossos, que com que no van veure cap indici sospitós, van abandonar al lloc. Tot seguit, la parella de delinqüents hauria tornat al lloc per cometre el robatori.

La mateixa víctima afegeix que el gruista que va retirar el vehicle li va dir que era una pràctica habitual que "fins i tot es fa per encàrrec". A més, critica que els Mossos "no han fet res" a l'espera que presenti una denúncia i que passi el full acreditatiu dels fets a la companyia asseguradora.