Castellbisbal acull una nova edició del «Corretapes» dos anys després

Els 11 establiments participants lluitaran per servir la millor tapa del municipi

Els clients podran votar la que considerin la millor tapa.
Els clients podran votar la que considerin la millor tapa. | Ajuntament de Castellbisbal
Redacció
15 d'octubre del 2021
Castellbisbal acull aquest cap de setmana una nova edició del Corretapes, un certament gastronòmic entre establiments del municipi que enguany arriba a la cinquena edició. Com a novetat, les tapes i begudes seran servides en vasos i plats biodegradables. Hi participen 11 bars i restaurants del poble.

Totes les persones que consumeixin als bars participants podran votar la millor tapa del certamen, optant així a un dels 11 sopars per a dues persones que se sortejaran. La cita coincideix amb el primer cap de setmana sense limitació d'aforament a l'interior dels locals de restauració.

L'última vegada que es va celebrar va ser a la tardor del 2019. Aleshores va guanyar el Bar Llibertat. Consulta en aquest enllaç tots els establiments que participen al Corretapes i l'oferta gastronòmica de cada un d'ells. 

A més, les tapes seran acompanyades de tovallons amb missatges inclusius i en contra dels prejudicis. Algunes de les inscripcions són "El sexe no té edat” o "La diversitat ens aprofita”. L'Ajuntament distribuirà 26.400 tovallons.

Aprofitant aquest esdeveniment, Castellbisbal també acollirà tallers a la plaça de l'Església i una jornada de botigues al carrer.