Gastronomia

Castellbisbal acull una nova edició del «Corretapes» dos anys després

Els 11 establiments participants lluitaran per servir la millor tapa del municipi

per Redacció, Rubí, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 15:59 |
Els clients podran votar la que considerin la millor tapa. | Ajuntament de Castellbisbal
Castellbisbal acull aquest cap de setmana una nova edició del Corretapes, un certament gastronòmic entre establiments del municipi que enguany arriba a la cinquena edició. Com a novetat, les tapes i begudes seran servides en vasos i plats biodegradables. Hi participen 11 bars i restaurants del poble.

Totes les persones que consumeixin als bars participants podran votar la millor tapa del certamen, optant així a un dels 11 sopars per a dues persones que se sortejaran. La cita coincideix amb el primer cap de setmana sense limitació d'aforament a l'interior dels locals de restauració.


L'última vegada que es va celebrar va ser a la tardor del 2019. Aleshores va guanyar el Bar Llibertat. Consulta en aquest enllaç tots els establiments que participen al Corretapes i l'oferta gastronòmica de cada un d'ells. 

A més, les tapes seran acompanyades de tovallons amb missatges inclusius i en contra dels prejudicis. Algunes de les inscripcions són "El sexe no té edat” o "La diversitat ens aprofita”. L'Ajuntament distribuirà 26.400 tovallons.


Aprofitant aquest esdeveniment, Castellbisbal també acollirà tallers a la plaça de l'Església i una jornada de botigues al carrer.

 

 

Participació