Aquesta és la tapa guanyadora del Corretapes d'enguany

Un plat d'inspiració japonesa va ser el més votat del certamen gastronòmic de Castellbisbal

La tapa de gyoza amb llagostins i verdures del restaurant Diver's.
La tapa de gyoza amb llagostins i verdures del restaurant Diver's. | Ajuntament de Castellbisbal
Redacció
22 d'octubre del 2021
La tapa de gyoza amb llagostí i verdura del restaurant Diver's és la guanyadora de l'edició d'enguany del Corretapes de Castellbisbal.  El certamen es va celebrar el cap de setmana passat amb l'objectiu de coronar la millor tapa del municipi amb els vots dels clients.

Després que la dotzena d'establiments participants servissin 8.000 tapes, el plat guanyador es va imposar amb 152 vots, sent la primera vegada que Diver's guanya el concurs. Per darrere hi va quedar el pastisset La Yucateca, de Bo i ràpid, amb 142 vots, i la tala Liberty Corn, del bar Llibertat, amb 127 vots. El tercer classificat va ser el guanyador de l'última edició, celebrada la tardor del 2019.

L'organització de l'acte valora positivament el certamen tot i la caiguda de les tapes consumides -el 2019 en van ser 12.000- ja que la quantitat de bars i restaurants també ha anat a la baixa, de manera que la mitja de tapes servida per establiment ha pujat. Tot això fa que la cita "consolidi" el seu èxit i "constata" la fidelitat del veïnat amb el certamen.