Relleu

ERC demana per carta a l'alcaldessa que es repensi el nou càrrec a la Diputació: «Rubí necessita dedicació exclusiva»

Si res canvia, Ana María Martínez substituirà Alfredo Vega després de la seva renúncia

per Redacció, Rubí, Catalunya | 27 d'octubre de 2021 a les 13:59 |
Ana María Martínez, al seu despatx de l'Ajuntament de Rubí. | v
L'exalcalde de Terrassa i líder de l'oposició egarenca, el socialista Alfredo Vega, anunciava dies enrere la seva renúncia al càrrec que ostenta a la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, Vega deixa de ser president de les àrees d'Educació, Esports i Joventut a les comarques barcelonines.

La notícia no tindria res a veure amb Rubí si no fos perquè l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, és la persona que substitueix a Vega en aquest càrrec. De fet, el ple de la Diputació ja l'ha nomenat aquest dijous com a membre de la cambra. I és en aquest context en què han sortit les primeres veus discordants.El portaveu d'Esquerra Rubí, Xavier Corbera, ha escrit una carta a Martínez en què demana que es "repensi" el nomenament amb l'objectiu que "es dediqui amb cor i ànima a la ciutat, tal com necessita actualment Rubí". Pots llegir la carta íntegra per sota de l'últim paràgraf.


En aquest sentit, apunta que la situació de la ciutat "demana una atenció exclusiva" i posa com a exemple "l'augment de problemes com l'incivisme, la inseguretat, la mobilitat, el manteniment de l'espai públic i un llarg etcètera", així com plans de futur com la posada en marxa dels fons Next Generation, la transició ecològica o el Pla d'Equipaments.
 

Carta d'ERC a l'alcaldessa de Rubí by Naciodigital on Scribd

 

 

Participació