Augmenta de nou la xifra d'escoles de Rubí amb alumnes confinats

Dos centres educatius se sumen a la llista i ja en son vuit

M.S.
15 de novembre del 2021
Actualitzat el 18 de novembre a la 13:19h
La xifra de centres educatius de Rubí amb persones confinades ha augmentat dels sis que hi havia divendres als vuit que hi ha actualment. Així doncs, en aquesta nova actualització hi apareixen les escoles Pau Casals, amb 24 alumnes confinats, i l'escola Mare de Déu de Montserrat, amb una persona confinada sense que constin positius.

La resta de centres afectats són l'escola Ramon Llull, amb 25 confinats per tres positius a sisè, l'escola Mossèn Cinto Verdaguer, amb 21 confinats per un positiu a P5, l'escola Ca n'Alzamora, amb 27 confinats per tres positius, l'institut La Serreta, amb dos positius confinats, l'escola d'Art i Disseny amb 13 confinats en un grup de 10 a 12 anys, i l'Escola Oficial d'Idiomes, amb un positiu confinat. En total 89 alumnes es troben en quarantena actualment a la ciutat.

El protocol de Salut permet a les persones immunitzades -o bé per vacunació o bé per haver contret la malaltia anteriorment- fer vida normal en cas de ser contactes de positius. D'aquesta manera, si un grup és aïllat en la totalitat, significa que la gran majoria dels contactes estrets no son considerats immunes o fins i tot, que no hi ha cap immune.