Desmantellen una macroplantació de marihuana al centre de Rubí

Es van decomissar 795 plantes i 3.300 euros en efectiu i es van arrestar tres persones

La plantació localitzada al centre de Rubí.
La plantació localitzada al centre de Rubí. | Policia espanyola
M.S
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:23h
La policia espanyola ha desmantellat recentment a Rubí una macroplantació interior de marihuana situada en un pis de Rubí. En total, es van decomissar 795 plantes amb una producció estimada de 51 quilos. Els tres responsables de la instal·lació van quedar detinguts durant la operació.

Tot i que no ha transcendit fins ara, el descobriment va tenir a mitjans de desembre, quan agents de la comissaria de Terrassa van registrar un pis de la ciutat. A la plantació no li faltava de res: aire acondicionat, llum, ventiladors, estris pel cultiu de marihuana i fins i tot, un inhibidor d'olors.

Gràcies a informacions anònimes, la policia va iniciar una investigació al novembre, i després de vigilància i seguiment, es va poder constatar que els responsables tenien punxada la llum, que en aquestes instal·lacions es manté encesa les 24 hores del dia. Tal com detalla la policia en un comunicat, això suposa un alt risc d'incendi.
 

A banda de les plantes, els agents van decomissar 3.300 euros en efectiu. Foto: Policia espanyola


Amb totes les proves aconseguides, el cos va aconseguir una ordre judicial per entrar a l'habitatge sospitós, situat a la planta baixa d'un edfici situat, segons ha pogut saber RubíTV, a les immediacions dels mateixos Jutjats, al centre de la ciutat.

Un cop dins, els agents es van trobar, juntament amb la macroplantació, 159 grams de marihuana preparats per ser venuts, 3.300 euros en efectiu i material electrònic. Als sospitosos, que van quedar detinguts, se'ls acusa d'un delicte contra la Salut Pública i un altre de defraudació de Corrent Elèctic.