L'escola d'art i disseny de Rubí farà dues jornades de portes obertes virtuals

L'escola posa en marxa un programa 3x2 que permetrà obtenir la doble titulació de Gràfica Publicitària i Gràfica Audiovisual

L'escola d'art i disseny edRa
L'escola d'art i disseny edRa | Ajuntament de Rubí/César Font
Redacció
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:17h
Els pròxims 15 de febrer i 16 de març, l'escola d'art i disseny edRa farà una jornada de portes obertes virtual per tal que l'alumnat interessat conegui l'oferta formativa del centre. Els interessats s'han d'inscriure a través d'aquest enllaç i rebran un enllaç per poder seguir la jornada per videoconferència, e les 18h. 

La jornada de portes obertes també servirà per explicar la metodologia de treball d'edRa, basada en el contacte constant amb empreses i entitats de l'entorn i els projectes que desenvolupa dins i fora de les seves instal·lacions: exposicions, sortides, xerrades, col·laboracions amb col·lectius locals...

El pròxim curs 2022-2023, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu, i un de Grau Superior d'Interiorisme. Dins de la formació no reglada, continuarà amb els tallers d'expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d'art per a persones a partir dels 16 anys, seminaris d'art de 12 a 20 hores i un curs d'introducció al disseny gràfic que prepararà els alumnes que vulguin accedir als Cicles Formatius.

A més, els alumnes que cursin el grau de Gràfica Interactiva poden obtenir el títol de Batxillerat Artístic superant un curs acadèmic addicional a l'institut La Serreta i, per tant, dues titulacions en tres anys.

Com a novetat, l'escola posarà en marxa un programa 3x2 en graus superiors que permetrà obtenir la doble titulació de Gràfica Publicitària i de Gràfica Audiovisual. Escollint aquesta modalitat, l'alumnat podrà aconseguir dues titulacions en tres anys: en els dos primers, el Grau Superior de Gràfica Publicitària i en el tercer, el de Gràfica Audiovisual.

Des d'aquest curs, a més, l'edRa forma part del prorgrama Erasmus+ i el seu alumnat de cicles formatius pot participar en intercanvis de mobilitat.

Pel que fa als estudis no reglats, l’escola impartirà els habituals tallers d’expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius.