1 de 10
rubí brilla

Rubí Brilla instal·larà un punt informatiu al Mercat Municipal cada segon dissabte de mes

Entre d'altres, es donarà informació sobre com estalviar a les factures de llum i gas o què cal tenir en compte a l'hora de fer una instal·lació fotovoltaica

El preu de la llum, desbocat | Unsplash
per RubiTV.cat, 10 de març de 2022 a les 18:38 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei municipal Rubí Brilla inaugura aquest dissabte un punt informatiu a la plaça del Mercat Municipal que donarà a conèixer a la ciutadania els serveis que ofereix l'Ajuntament en matèria d'estalvi, eficiència energètica i ús d'energies renovables. El punt s'instal·larà cada segon dissabte de mes, de 10h a 13.30h.

Entre d'altres, es donarà informació sobre com estalviar a les factures de llum i gas, què cal tenir en compte a l'hora de fer una instal·lació fotovoltaica, com millorar el confort tèrmic de casa mitjançant la rehabilitació energètica i les ajudes que la ciutadania té al seu abast, i quines alternatives de mobilitat sostenible existeixen a Rubí. 


Tot i que no és imprescindible demanar cita per ser atès a aquest servei, sí que es recomana: la gestió es pot fer enviant un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat o bé per telèfon al 93 581 39 00. També es recomana portar una factura elèctrica per poder resoldre les consultes de manera més àgil i completament personalitzada.

Segons ha declarat Andrés Medrano, regidor de Transició Ecològica, l'objectiu d'aquesta iniciativa és "posar a l'abast de tothom totes les eines possibles" perquè el cost de l'energia no condicioni les vides de la gent, a més de fer el canvi cap a "energies més netes i eficients". 


A banda del punt informatiu que s’organitzarà cada segon dissabte de mes a la plaça del Mercat, Rubí Brilla ofereix informació i assessorament gratuït de dilluns a divendres.

 

Participació