1 de 10
obres

L'Incasòl inicia les obres de reparació dels desperfectes del carrer Marconi

Una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament de Rubí

Les obres s'allargaran fins la segona quinzena d'agost | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 24 de maig de 2022 a les 13:18 |
Aquest article es va publicar originalment el 24 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ja ha iniciat les obres per esmenar els desperfectes detectats al carrer Marconi, uns treballs llargament reivindicats per l’Ajuntament de Rubí. L'actuació permetrà reparar les diverses patologies que presenta el carrer i pal·liar-ne els danys, i complementar les anteriors reparacions, que van consistir en la creació de juntes de dilatació longitudinals, paral·leles a la vorada, que van millorar considerablement la conservació de les voreres.

Tot i això, amb el pas dels anys l'acabat de sauló ha desaparegut i ha comportat que hi surti vegetació, escorrenties i la pèrdua de cohesió del material de reblert. Així, en aquells punts on s'ha produït aquesta desconnexió entre materials, les patologies han continuat amb aixecaments de paviments i encintat, cosa que afecta el pas de vehicles o vianants. 


Ara, doncs, s'obriran noves juntes longitudinals a la vorera i s'adequaran les existents, se'n formaran de noves de transversals, es formaran plataformes a nivell i s'adequaran els guals. També es faran reparacions a la calçada.

Les obres tenen un pressupost de 149.909,83 euros i les executa VIALSER constructora. Està previst que els treballs s'allarguin fins a la primera quinzena d'agost.

 

Participació