«No poseu imatges d'Ucraïna... Ah, no, que és Rubí»: polèmica per un acudit a l'«Està Passant» de TV3

Formacions polítiques i alguns ciutadans protesten per la "insensibilitat" d'una broma de Toni Soler

12 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:29h
Toni Soler fa befa amb una imatge de Rubí
Toni Soler fa befa amb una imatge de Rubí | Twitter/@estapassant
Rubí ha tornat a ser protagonista d'un programa d'humor de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Després que la setmana passada en PeyuJaïr Domínguez i Neus Rossell fessin broma sobre alguns dels elements de la ciutat a El búnquer (Catalunya Ràdio), ara ha estat l'informatiu en clau d'humor que s'emet cada dia de dilluns a divendres a TV3, l'Està Passant, presentat per Toni Soler.

En un dels gags de l'informatiu, Soler critica els nous ajuts al lloguer del govern espanyol, perquè no és el mateix el que cobra un jove de Sant Cugat i un de Rubí. A l'hora de parlar de Rubí, la realització posa una imatge del pont dels FGC que creua sobre la Riera, i el presentador diu: "No em poseu imatges d'Ucraïna quan estem parlant de Rubí". A continuació fa veure que li comuniquen a través de l'orellera que les imatges, efectivament, corresponen a Rubí.

Una broma que no ha passat desapercebuda entre la ciutadania i els representants polítics de Rubí, que s'han pronunciat a través de les xarxes socials per expressar el seu rebuig i indignació per l'acudit.