1 de 10
arc metropolità

Alcaldes de l’Arc Metropolità es reuneixen amb el secretari general d’Infraestructures

Marta Farrés: "L'Arc és un aliat per parlar d'infraestructures viàries i ferroviàries i trobar consensos"

Reunió d'alcaldes i alcaldesses de l'Arc Metropolità amb la delegada del govern | Arc Metropolità
per RubiTV.cat, 22 de juliol de 2022 a les 14:19 |
Representants de l'Associació de Municipis de l'Arc Metropolità es van reunir ahir a la tarda amb la delegada del govern, Maria Eugènia Gay, i amb el secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, per tal de lliurar-li un document d'anàlisi de les infraestructures de la xarxa viària i ferroviària dels municipis. 

Aquesta va ser la primera de trobades periòdiques que Flores es va comprometre a mantenir amb els alcaldes de l'Arc, per tal d'analitzar i fer seguiment de l'estat en què es troben aquestes infraestructures i així avançar en la millora de la mobilitat a la zona. La pròxima reunió està prevista per al mes d'octubre.


Els alcaldes també han compartit el suport unànime dels municipis que formen part de l'Associació a la construcció de la Ronda Nord. L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que és la presidenta de l'entitat, ha destacat la voluntat del secretari de "treballar conjuntament amb el territori", i considera que l'Arc és un "aliat" per parlar d'infraestructures viàries i ferroviàries i buscar "consensos".

 

Participació