1 de 10
parcs infantils

Obres de millora al parc de Ca n'Alzamora: així serà la nova zona de jocs infantils

S'instal·laran cinc noves estructures lúdiques a la zona, que s'ampliarà, i també una tirolina

Les obres duraran uns quatre mesos | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 7 de setembre de 2022 a les 10:16 |
Aquest article es va publicar originalment el 7 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns han començat les obres de millora del parc de Ca n'Alzamora, que ampliaran i reformaran l'actual zona de jocs infantils. Es tracta d'una de les propostes més votades en l'edició dels Pressupostos Participatius 2020

La zona de jocs tenia tres estructures de fusta malmeses i un tancament perimetral, també de fusta, molt deteriorat i parcialment desaparegut. La zona de sauló, a més, també presentava desperfectes per l'efecte de l'aigua. La remodelació projectada, doncs, ampliarà la zona de jocs cap a la zona de sauló i instal·larà cinc noves estructures lúdiques: una xarxa d'escalada, un balancí, una taula de manipulació de sorra i dos gronxadors. També s'arranjarà i conservarà la torre de fusta existent, i es delimitarà l'espai amb una nova tanca de taulons de fusta. També s'incorporarà una tirolina de 20m. Per a l'ampliació, es farà créixer el terraplenat amb un nou talús plantat amb arbustives.


El projecte també contempla millores en les escorrenties que hi ha a la plataforma de sauló: s'habilitarà una nova cuneta el peu del talús amb el carrer Antoni Sedó, que recollirà les aigües per evitar que arribin al sauló, i es col·locarà una nova capa d'aquest material per eliminar els reguerols. L'actuació es completarà amb la instal·lació de noves papereres, bancs i cadires, i es plantaran diversos arbres i arbustives.

Les obres, que tenen una durada prevista de quatre mesos, van a càrrec de Parcs i Jardins Catalunya SL, amb un pressupost de 86.628,33 euros.

 

Participació