1 de 10
soroll

El govern espanyol licita les obres de les pantalles acústiques a l'AP-7 a l'entorn de Can Vallhonrat

L'actuació se centrarà en un tram de l'autopista que repercutirà en la qualitat de vida dels veïns del barri

Can Vallhonrat tindrà les reivindicades pantalles acústiques | GSV
per RubiTV.cat, 13 de desembre de 2022 a les 10:34 |
El Ministeri de Transpors, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol ha licitat aquest novembre les obres per col·locar noves pantalles acústiques al barri de Can Vallhonrat, una actuació llargament reivindicada pels veïns de la zona i que permetrà disminuir l'impacte sonor dels vehicles que circulen per l'AP-7.

L'actuació se centrarà en el tram de l'autopista AP-7, entre els quilòmetres 157,200 i 158,200, i repercutirà en la qualitat de vida dels veïns del barri de Can Vallhonrat de Rubí i els de Mas Gener i Can Cabassa, a Sant Cugat del Vallès. En concret, se substituiran i prolongaran les pantalles actuals, que són ineficaces a causa de l'intens tràfic que actualment suporta el corredor viari que conformen l'AP-7 i la B-30 en aquest àmbit.


Les obres estan incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que destinarà 302 milions d'euros per a actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i acció contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l'Estat.

L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha celebrat que s'hagin licitat aquestes obres, que permetran "solucionar un dels greuges històrics de la ciutat".

 

Participació