El govern espanyol licita les obres de les pantalles acústiques a l'AP-7 a l'entorn de Can Vallhonrat

L'actuació se centrarà en un tram de l'autopista que repercutirà en la qualitat de vida dels veïns del barri

Can Vallhonrat tindrà les reivindicades pantalles acústiques
Can Vallhonrat tindrà les reivindicades pantalles acústiques | GSV
Redacció
13 de desembre del 2022
El Ministeri de Transpors, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol ha licitat aquest novembre les obres per col·locar noves pantalles acústiques al barri de Can Vallhonrat, una actuació llargament reivindicada pels veïns de la zona i que permetrà disminuir l'impacte sonor dels vehicles que circulen per l'AP-7.

L'actuació se centrarà en el tram de l'autopista AP-7, entre els quilòmetres 157,200 i 158,200, i repercutirà en la qualitat de vida dels veïns del barri de Can Vallhonrat de Rubí i els de Mas Gener i Can Cabassa, a Sant Cugat del Vallès. En concret, se substituiran i prolongaran les pantalles actuals, que són ineficaces a causa de l'intens tràfic que actualment suporta el corredor viari que conformen l'AP-7 i la B-30 en aquest àmbit.

Les obres estan incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que destinarà 302 milions d'euros per a actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i acció contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l'Estat.

L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha celebrat que s'hagin licitat aquestes obres, que permetran "solucionar un dels greuges històrics de la ciutat".