L'Ateneu ja té a punt la programació d'hivern

Les inscripcions a les diverses propostes es podran fer a partir del 21 de desembre

L'Ateneu Municipal de Rubí
L'Ateneu Municipal de Rubí | Marta Casas
Redacció
15 de desembre del 2022
L'Ateneu Municipal de Rubí ja té a punt la programació per aquest hivern, que inclourà propostes per a tots tipus de públics en l'àmbit de la divulgació cultural, amb cursos, tallers i conferències d'art i humanitats, teatre, música i activitats familiars.

Les inscripcions per a la nova programació s'obriran el pròxim dimecres, 21 de desembre a les 10h; i es podran fer en línia o de manera presencial al mateix equipament. Les inscripcions per a les propostes familiars s'obriran un mes abans de cada activitat per assegurar-ne la màxima accessibilitat.

Clubs de lectura
Aquest hivern continuaran els clubs de lectures de filosofia contemporània, a càrrec de Wenceslao Galán, i el de lectura criminal, que analitzarà diverses obres amb la presència dels seus autors. També segueix en marxa el cicle Papers íntims. Diaris d'escriptors, amb Marina Porras.

Aquest trimestre també hi haurà una conferència sobre el descobriment de la tomba de Tutankhamon, i tornen els cursos d'escriptura creativa i aquarel·la.

Pel que fa als cicles, també continuaran Camps de cotó 2.0, dedicat al gènere del jazz; Conta'm una òpera, seguint el fil de la programació del Liceu, els recitals de la Sala Clàssica i els Vespres de jazz i lletres. També hi haurà els concerts d'un nou Cicle de Jazz.

Cinema i teatre
L'Ateneu tornarà a acollir El documental del mes, cada darrer divendres del mes, amb pel·lícules documentals de caràcter social, polític i econòmic: Maija Isola (27 de gener), Un viatge de marbre (24 de febrer) i No place like home (31 de març).

Pel que fa al teatre, l'11 de març es representarà a l'Ateneu l'obra El que em dones.

Activitats familiars
Aquest trimestre, tornen els tallers d'art i creativitat adreçats a infants a partir de 6 anys, amb sessions dedicades al llenguatge del còmic (14 de gener), l'elaboració de màscares (4 de febrer), la poesia i la il·lustració (4 de març)i les escultures mòbils (1 d'abril).

També hi haurà teatre i música per a tota la família: Els racons del bosc (18 de març), Pica-so (28 de gener), Sonets de joguina (25 de febrer) i Els nous colors del metall (25 de març).