Tornen els quintos de Nadal del CRAC

L'equipament ha preparat una programació especial per aquestes festes

El CRAC ha preparat una programació especial per les festes de Nadal
El CRAC ha preparat una programació especial per les festes de Nadal | Marta Casas
Marta Casas
21 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:59h
El CRAC torna a recuperar la normalitat aquest Nadal, i ho fa de la manera més tradicional: oferint diverses tardes de Quintos, a més d'algunes activitats especials per aquestes festes.

Així, aquest divendres 23 de desembre (19h) hi haurà el primer quinto, organitzat per l'entitat juvenil Arran, i la mateixa tarda de Nadal, un altre de temàtica antifeixista, a càrrec de la mateixa entitat.

La setmana del 26 a l'1 de desembre n'hi haurà de diverses temàtiques: un de feminista (26 de desembre) organitzat per Les Aloges, el Quinto Eixamero, a partir de les 17h dels dies 27 i 28 de desembre, a càrrec de l'esplai L'Eixam, i el de Rubí Acull, el dia 1 de gener a les 18h.

Del 2 al 8 de gener, les entitats encarregades dels Quintos seran l'esplai Mube (2 i 3 de gener a les 17.30h), la Plataforma Antifeixista de Rubí, amb temàtica antimonàrquica (5 de gener a les 19h) i La Ràbia, amb un Quinto de Reines el dia 6 de gener a les 19h.

A banda de les tardes de joc, el CRAC ha organitzat una Festa Brilli-Brilli aquest dissabte a partir de les 00.30h; una sessió amb Bubbalàstic i amics (dijous 29, a les 22h), i la Festa de Cap d'Any, que començarà a partir de les 00.30h de la nit del 31 de desembre. A més, el dissabte 7 de gener (12h) tornaran els vermuts musicals, amb Club Soul Vespa, i el diumenge es farà un torneig de ping-pong (17h).