Un ple de tràmit per començar l'any 2023

La sessió ha tingut menys d'una hora de durada i ha aprovat reglaments, projectes d'obra, contractació i qüestions relatives al planejament urbanístic

El ple del mes de gener ha durat menys d'una hora
El ple del mes de gener ha durat menys d'una hora | Localpres
27 de gener del 2023
El primer ple municipal de l'any 2023, que no ha arribat ni a una hora de durada, ha servit per aprovar diversos tràmits i projectes d'obra, a més de qüestions relatives a la contractació i el planejament urbanístic.

Per una banda, ha ratificat els decrets per a la reducció temporal del preu dels títols de viatge i abonaments del transport públic fins al juny de 2023, i ha aprovat el reglament del futur Servei d'Acolliment d'Urgències Residencials del carrer Belchite i també el reglament de la Bústia Ètica.

La sessió també ha donat llum verda a l'aprovació inicial del projecte de millora de les instal·lacions de la deixalleria de Cova Solera i el de construcció d'un nou refugi per a gats.

Un altre tràmit que s'ha aprovat és l'autorització de les tarifes màximes del complex esportiu municipal Duet Soprts, els dictàmens de la comissió especial de comptes sobre les justificacions de les aportacions realitzades als grups municipals del PSC, En Comú Podem i Ciutadans durant el 2021, i s'ha donat compte dels informes de morositat i període mitjà de pagament a proveïdors del tercer trimestre de 2022. També s'ha fet el requeriment previ a l'adjudicació del contracte de serveis de neteja dels col·legis públics i altres dependències municipals, i una modificació de l'acord de condicions relatiu al personal de seguretat.

El ple també ha aprovat la recuperació d'ofici de la finca Torre Massana, de l'avinguda Massana 8, i la parcel·la situada al carrer de l'Art, i una modificació puntual del Pla Parcial del Sector U - La Llana.

Finalment, pel que fa a mocions, la de l'AUP per incrementar els recursos a l'infància i l'adolescència en risc d'exclusió social s'ha aprovat per unanimitat, però la de Cs per demanar una deducció de l'IRPF a les famílies que tenen hipoteques variables ha quedat rebutjada, amb l'únic suport del grup proposant i d'ERC i l'abstenció de VR.