1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana a Rubí: 10 i 11 de juny

Els millors plans per aquest cap de setmana a Rubí

Un concert a l'Espai 1413 | Localpres
per Marta Casas, Rubí | 8 de juny de 2023 a les 10:43 |
Perquè no se t'escapi res, des de RubiTV.cat t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Rubí per al cap de setmana del 10 i 11 de juny.

La Trocalleria

Espai d'intercanvi d'objectes en bon estat per a la ciutadania de Rubí: llibres, quadres, una làmpada, joquines, un patinet... Aquest dissabte la Trocalleria s'instal·larà a la plaça del Mercat. Recorda que el Servei disposa d'un aparador virtual amb tots els objectes disponibles.

Concert: The Lizards

L'Espai 1413 acollirà, aquest dissabte (22h), el concert d'un dels trios més potents del mercat nacional, The Lizards, que presenten el seu nou disc Fake Reality: Rock and Roll - Punk, trufat de tornades additives que es claven sense remei. Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la plataforma municipal (8 euros) o bé el mateix dia a l'espai (10 euros).

Passejada solidària de l'AVAN

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia organitza aquest diumenge una passejada solidària, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre les malalties neurològiques i alhora recaptar fons (5 euros) per al finançament de teràpies de neurorehabilitació per a persones afectades per aquestes malalties. La passejada, que sortirà diumenge a les 9.30h de la plaça del Doctor Guardiet, serà de 2,5 quilòmetres pel centre de la ciutat, i a la tornada a la plaça, hi haurà actuacions musicals, sorteigs i regals per a les persones participants. La inscripció es pot fer a través d'aquest enllaç.

 

 

Participació