1 de 10
agressió sexual

Cinc menors detinguts per una agressió sexual a una companya de classe a Rubí

L'assalt s'hauria produït amb un professor a l'aula, que no es va adonar de que passava

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. | ACN
per Nació, Barcelona | 2 de març de 2023 a les 09:40 |
Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc menors d'edat per l'agressió sexual a una companya de classe, a Rubí. L'assalt, segons publica El País, s'hauria produït en un canvi de classe i amb un professor a l'aula, que no es va adonar de res del que passava. Quatre dels menors detinguts tenen 14 anys i el cinquè en té 17, la mateixa edat que la jove assaltada a classe. La seva mare ha estat qui ha denunciat els fets als Mossos.

Segons el seu relat, els nois haurien rodejat la menor d'edat aprofitant un canvi d'aules entre dos grups de 3r d'ESO que comparteixen assignatura. Tot segons el que ha explicat ella, la seva filla va ser rodejada pels cinc nois, que la van tirar a terrar i diversos van aproximar els seus genitals a la cara simulant una fel·lació. Diversos testimonis corroborarien el fet que un professor estava a dins de l'aula quan va passar això, però no es va adonar de la situació.


La jove, quan va intentar desfer-se d'ells, va ser colpejada per un dels cinc agressors sexuals, que la va tornar a tirar a terra. Ara per ara, la investigació segueix el seu curs després de la detenció dels menors per part dels Mossos.

Segons ha pogut saber RubiTV.cat, els cinc nois han estat expulsats de l'institut, i s'ha dictat una ordre d'allunyament de la víctima, amb la qual cosa els agressors han estat reubicats a altres instituts.


Per la seva banda, la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Rubí ha emès un comunicat en què lamenta i rebutja els fets, trasllada tot el suport a la víctima, la seva família i la comunitat educativa del centre i demana "respecte" per uns fets que impliquen menors d'edat, investigats i resolts per la Fiscalia de Menors, els Mossos d'Esquadra i el Departament d'Educació de la Generalitat.

 

Participació