1 de 10
Vermut

La Tafanera del Pàmpol, entre les cinc millors vermuteries de Catalunya

Els Premis Vinari reconeixen els millors llocs per fer el vermut del país d'entre 14 candidats recomanats pel públic

Lo Racó del Vermutenc, a La Ràpita, la millor vermuteria de Catalunya | FB/Lo Racó del Vermutenc
per Nació, 20 de març de 2023 a les 12:47 |
La Tafanera del Pàmpol ha estat escollida entre les cinc millors vermuteries de Catalunya, segons els lectors de Vadevi. En el marc dels Premis Vinari que reconeixen els millors vermuts del país, el mitjà especialitzat va obrir una votació popular per conèixer els millors locals on prendre'l.

Així, La Tafanera del Pàmpol va formar part d'una llista inicial de 14 noms, que es va configurar a través de les recomanacions dels lectors, i després, de la selecció de cinc finalistes - amb La Vermood de Granollers; Cal Pere Tarrida, d'El Prat de Llobregat; Lo Racó del Vermutenc, de La Ràpita; i La Malabarista, de Girona - es va fer una nova ronda de votació, en què la guanyadora va ser Lo Racó del Vermutenc.


L'establiment, situat al carrer Pau Claris, va obrir tot just un any, i té una oferta vins i vermuts com l'IRIS, de Reus, una àmplia varietat de tapes elaborades amb productes de qualitat per glides i botxos bascs, conserves gallegues, embotits de la Garrotxa, formatges de Montbrú... -, a més d'un espai acollidor on es pot gaudir de música en directe i activitats diverses.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació