Ca n'Oriol avança la Festa Major a aquest cap de setmana

Del 19 al 21 de maig es podrà gaudir de diverses activitats organitzades per fins a 12 entitats de la ciutat

Els Gegants tindran un paper destacat en aquesta Festa Major de Ca n'Oriol
Els Gegants tindran un paper destacat en aquesta Festa Major de Ca n'Oriol | Cedida
Redacció
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:19h
El barri de Ca n'Oriol celebrarà aquest cap de setmana la seva Festa Major, una setmana abans del què és habitual per les eleccions municipals.

L'Associació de Veïns i fins a 12 entitats del barri i la resta de la ciutat han preparat una àmplia programació amb activitats destinades a tots els públics, destacant la mostra d'activitats del barri, la passejada per l'entorn natural i els torneigs de petanca i tennis taula. A les nits hi haurà una oferta musical variada.

El món geganter tindrà un paper especial en aquesta Festa Major, ja que la geganta Teresina celebra el seu 20è aniversari, així com la Colla Gegantera de Ca n'Oriol. El projecte, nascut el 2003, vol potenciar la cultura popular com a eina de cohesió i dinamització del barri. A la Trobada Gegantera hi participaran 10 colles, que faran una cercavila, una ballada conjunta i una botifarrada popular.

Com és habitual, també hi haurà la fira d'atraccions a l'entrada del Parc de Ca n'Oriol, i que celebrarà el Dia de l'Infant el dilluns, 22 de maig, amb descomptes.