Veïns per Rubí presenta un conjunt de propostes de caràcter social per millorar la ciutat

Les propostes del seu programa electoral fan referència a la cultura, l'esport i l'educació

Veïns per Rubí ha presentat les propostes socials del programa electoral
Veïns per Rubí ha presentat les propostes socials del programa electoral | RUBITV
Redacció
15 de maig del 2019
Veïns per Rubí (VR) segueix presentant el seu programa electoral i en aquesta ocasió ha parlat de les propostes de caràcter més social, aquelles que fan referència a cultura, esport i educació. 

La formació vol potenciar les entitats i artistes locals i fer un inventari dels recursos culturals per tal de dinamitzar els equipaments de la ciutat i que aquests grups rubinencs pugui aprofitar els espais que estan en desús, així com l'amfiteatre del Castell o la sala 1314 del barri del Pinar. També han parlat de deixar de vendre entrades d'espectacles municipals a portals d'internet que cobren comissió i fer-ho als equipaments municipals.

En l'àmbit esportiu volen potenciar la cultura del running a la ciutat i habilitar espais segurs per practicar-lo. A més, consideren que l'Ajuntament hauria d'assumir inicialment el cost dels esportistes becats i crear un vincle entre les entitats esportives i els centres educatius. En aquest sentit, també han esmentat propostes d'educació com millorar el manteniment de les escoles, cuidar les zones d'esbarjo infantils a tota la ciutat, lluitar contra la segregació escolar i ampliar els horaris de la biblioteca municipal.