SOCIETAT

El 10 de juny s'obre el termini per sol·licitar ajudes per pagar l'impost de béns immobles

Els ajuts van destinats a persones residents a Rubí amb escassa capacitat econòmica

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 20:00 |
Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pròximament la ciutadania ja podrà sol·licitar els ajuts econòmics que ofereix l'Ajuntament per a fer front a l'impost de béns immobles (IBI). El termini per a demanar aquestes subvencions es compon entre el 10 de juny i el 31 de juliol.

Els rubinencs i rubinenques que hi estiguin interessats han de presentar la corresponent sol·licitud a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). 


Com cada any, es manté la universalitat dels ajuts que es va implantar el 2015, per tant, no cal formar part de cap col·lectiu específic per poder accedir-hi (persones grans, aturats, famílies monoparentals, etc.). A més, es mantenen tots els canvis introduïts fa 4 anys per intentar arribar a un major nombre de rubinencs i rubinenques.

També s’han establert diferents trams d’ingressos a l’hora d’atorgar les ajudes, amb l’objectiu d’abastar un major nombre de beneficiaris.


Els ajuts preveuen sufragar fins al 50% del rebut de l’IBI amb el límit de 250 euros.

 

 

Participació