Costa i Sarri presencien l'acte de tancament de campanya de Junts per Rubí

El cap de llista Jaume Buscallà ha assegurat que "som els més preparats per poder fer aquest canvi a la ciutat"

L'acte de tancament de Junts per Rubí ha tingut lloc a la plaça Doctor Guardiet
L'acte de tancament de Junts per Rubí ha tingut lloc a la plaça Doctor Guardiet | Carla Serra
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:11h

Junts per Rubí ha celebrat el seu acte de tancament de campanya aquest dijous a la plaça Doctor Guardiet. Jaume Buscallà, candidat a l'alcaldia de la formació local, ha estat acompanyat pel vicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, i pel candidat de Junts per Catalunya Aleix Sarri. 

Buscallà ha explicat que durant aquests 15 dies de campanya electoral s'han adonat en el fet que el que vol la gent "és que la persona que estigui al capdavant de l'Ajuntament es comprometi a que aquesta ciutat canviï amb persones valentes que s'impliquin". En aquest sentit, ha assegurat que Junts per Rubí "som els que estem més preparats perquè hem construït un equip des de la base i amb la força necessària per poder fer aquest canvi i liderar-lo per la nostra part si cal".

Aleix Sarri ha recordat a la ciutadania que aquest diumenge també s'han de decidir els eurodiputats i ha animat votar la candidatura de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí per demostrar que "aquest país no es rendeix i que guanyarem": "És fonamental pel futur d'aquest país que els donem força i aconseguim que la veu de l'1 d'octubre entri per la porta gran al Parlament Europeu". 

Per la seva banda, Josep Costa, ha assegurat que Puigdemont és l'opció per demostrar que "seguim allà a on érem l'1 d'octubre amb la democràcia i la República": "O serà Borrell, el ministre del 155 que defensa la repressió davant el món, o és Puigdemont que és el President de l'1 d'octubre".