FONT DEL FERRO

La Font del Ferro amplia l'equip de la brigada de neteja i manteniment dels Polígons

La societat municipal ha contractat a tres persones amb discapacitat del Centre Especial de Treball

per Redacció, 30 de maig de 2019 a les 11:30 |
La nova brigada, treballant en un PAE | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La societat municipal Font del Ferro ha posat en marxa una nova brigada de neteja i manteniment dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE). L’equip forma part del Centre Especial de Treball (CET) Forestal i de Zones Verdes i està integrat per tres persones amb discapacitat intel·lectual i el tècnic que les coordina.

Els nous integrants d'aquesta brigada se sumen als altres cinc que ja treballaven en tasques de neteja i manteniment de zones verdes del municipi, tant enjardinades com forestals.


El CET Forestal i de Zones Verdes, on s’integra la nova brigada, es va posar en marxa el 2016 amb l’objectiu de diversificar la línia empresarial de Font del Ferro, proporcionar feina indefinida a persones amb discapacitat intel·lectual i trencar estigmes sobre la seva capacitat de treball. Aquest equip, format actualment per vuit treballadors i treballadores amb diversitat intel·lectual i quatre monitors industrials, va començar ocupant-se de la neteja i manteniment de zones verdes, forestals i jardineres municipals i, progressivament, ha anat assumint també encàrrecs privats.

 

Participació