1 de 10
COMERÇ

Oberta la convocatòria per als premis a les millors iniciatives comercials de nova implantació

Els comerciants poden presentar les seves sol·licituds a la OAC o a la FUER des del 2 d’agost fins al 20 de setembre

Poden sol·licitar l'ajud els establiments ubicats dins la Trama Urbana Conslidada de Rubí | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 2 d'agost de 2019 a les 10:00 |
La convocatòria als Premis a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats aquest 2019, ja està oberta. 

Els objectius d’aquestes ajudes són fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat.


Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí. Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí i les sol·licituds per participar ela convocatòria s'han de presentar des del 2 d’agost fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. 


Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.
 

 

Participació