Miriea Pons, seleccionada per disputar els Campionats d'Europa de la ISF

La rubinenca participarà a les proves sky i quilòmetre vertical

Mireia Pons disputarà els Campionats d'Europa de Skyrunning
Mireia Pons disputarà els Campionats d'Europa de Skyrunning | Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada
Redacció
06 d'agost del 2019
La rubinenca Mireia Pons, que fa poc més d'un mes es va proclamar campiona d'Espanya de curses de muntanya, ha estat seleccionada per als Campionats d'Europa d'Skyrunning de la ISF (International Skyrunning Federation).

La Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada ha donat a conèixer els integrants de la selecció de Curses per Muntanya, un total de 15 (8 homes i 7 dones) pels campionats que es disputaran a Itàlia entre l'1 i el 7 de setembre amb tres distàncies: ultra, sky i quilòmetre vertical.

Mireia Pons és una de les seleccionades per participar a les proves sky i quilòmetre vertical.

La resta de corredors i corredores per a la prova sky son Ainhoa Sanz (País Basc), Azara García (Cantàbria), Gisela Carrión i Zaid Ait (Catalunya), Alejandro Forcades (Illes Balears), Daniel Osanz (Aragó) i Borja Fernández (Cantàbria).

Pel què fa a la prova ultra, els seleccionats son Ester Casajuana (Catalunya), Sandra Sevillano (País Basc), Enric Moya (Catalunya), Alfredo Gil (País Valencià) i Manuel Merillas (Castella i Lleó).

Finalment, per a la prova de quilòmetre vertical, novament Gisela Carrión (Catalunya), Silvia Lara (Andalusia), Daniel Osanz (Aragó) i Antonio Alcalde (Madrid)

La prova ultra (50km i 5000m positius de desnivell) serà el dia 1 a la regió de la Llombardia. La prova de quilòmetre vertical (3,4km i 1100m positius) serà el dia 5, al Piamont. Finalment, el dia 7 hi haurà la prova sky (31km i 2.600m de desnivell positiu), amb sortida a Domossosola.

El proper dia 9, els corredors assistiran a una concentració prèvia que durarà fins el dia 11 a la localitat de Brañagallones, a Astúries.