1 de 10
pressupostos participatius

Obert el període d'exposició pública del projecte de la pista poliesportiva de Can Ximelis

Es tracta de la proposta guanyadora de la primera edició dels Pressupostos Participatius (2018)

per Redacció, 7 d'agost de 2019 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat avui l'anunci d'aprovació inicial del projecte executiu de la nova pista poliesportiva de Can Ximelis. Aquest projecte va ser aprovat de manera inicial en la Junta de Govern Local del passat 26 de juliol.

El projecte, que ha estat elaborat per Ruth Rodericks Giralt i té un pressupost d'execució de 88.163,90€, es pot consultar a l'Oficina de Projectes i Obres de l'Ajuntament de Rubí (Ctra. de Terrassa, 116) de dilluns a divendres de 9h a 13.30h; o bé a través del web municipal, a l'apartat de Planejament de la Seu Electrònica.


Des d'avui, la ciutadania disposa de 30 dies hàbils per formular les al·legacions que consideri necessàries a aquest projecte.

La pista poliesportiva de Can Ximelis va resultar la proposta guanyadora de la primera edició dels Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Rubí, corresponents a l'any 2018, amb 103 vots.

 

Participació