El Sindicat del Lloguer aconsegueix limitar entre un 10% i un 15% la pujada del lloguer dels pisos de Sant Jordi Parc

L'entitat assegura que hi ha més casos similar de fons voltors que estan apujant abusivament els preus dels lloguers de Rubí

Edificis del barri afectat per les pujades del lloguer
Edificis del barri afectat per les pujades del lloguer | Sindicat del Lloguer de Rubí
Redacció
03 de setembre del 2019
Mesos enrere, els veïns i veïnes del barri de Sant Jordi Parc van anunciar que no assumirien els increments abusius als quals s'enfrontaven, entre 40% i el 100% del preu dels lloguers. El Sindicat del Lloguer de Rubí ha estat treballant per frenar les pujades abusives d'aquest bloc de pisos, propietat del fons voltor Medasil, que afecta una vintena de llogaters als quals se'ls finalitzava el contracte aquest any. 

L'entitat ha explicat que despré de dialogar molt amb el propietari, han aconseguit limitar la pujada del lloguer d'aquests edificis entre un 10% i un 15%. Durant aquests dies s'estan signant els nous contractes que tenen una durada de 7 anys. Els membres del sindicat s'han mostrat molt satisfets per l'acord final, però asseguren que tenen nous casos similars de fons voltors que estan apujant abusivament els preus dels lloguers de Rubí: "Estem aconseguint moltes coses però ens falten mans perquè ens arriben molts casos".
 
Amb l'arribada del mes de setembre, el Sindicat de Llogaters ha tornat a reprendre les assemblees on tots els veïns i veïnes de la ciutat poden explicar els seus casos de pujada de lloguer o de pisos en condicions deficients. En aquest sentit, l'entitat ha remarcat que "la unió fa la força i que necessitem ser molts i anar tot a l'una". 

Les assemblees del Sindicat del Lloguer tenen lloc cada 1r i 3r dilluns de mes a les 19.15 h a la Sala Neus Català (carrer Floridablanca, 23).