Rubí Sanitat organitza una xerrada sobre la Llei Aragonès

Anirà a càrrec d'Enric Feliu, membre de la Marea Blanca de Catalunya

Redacció
22 d'octubre del 2019
La plataforma Rubí Sanitat ha organitzat per al proper 29 d'octubre una xerrada per explicar el projecte de llei de contractes de serveis a les persones, popularitzada com a Llei Aragonès.

Segons explica la plataforma en el cartell de convocatòria, es tracta d'una llei que actualment es troba en el període d'esmenes, i que regula la contractació de serveis a tercers en els àmbits de la salut, l'educació i la dependència, i que facilitaria la seva externalització.

"Externalitzar vol dir privatitzar, amb la qual cosa aquesta llei facilitaria la privatització de serveis que avui encara són públics", denuncia la Plataforma.

Així, entre els 150 serveis que es podrien veure afectats en cas que aquesta llei tirés endavant, hi hauria serveis vinculats a l'educació preescolar, especial, tutories o menjadors escolars; en l'àmbit de la sanitat, la pediatria, la ginegologia, la cirurgia o les urgències; i també serveis que atenguin a la gent gran, la infància i els joves i serveis relacionats amb la discapacitat i les cures.

La conferència serà el proper dimarts, 29 d'octubre, a les 18h a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler, i serà a càrrec del membre de Marea Blanca Catalunya, Enric Feliu.