Pau Fuster fa un repàs a la història del jazz amb l'AEUR

La conferència va anar acompanyada d'audicions dels músics essencials de cada època

Pau Fuster repassa la història del jazz amb l'AEUR
Pau Fuster repassa la història del jazz amb l'AEUR | Montse Sànchez
Redacció
23 d'octubre del 2019
Pau Fuster, músic format a l'Institut Llongueras i al Taller de Músics de Barcelona, i actualment regidor al Gran Teatre del Liceu va realitzar el dilluns una conferència sobre la història del jazz, organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí.

Va ser una sessió amena, didàctica i entenedora que va repassar la història del jazz i subratllar la importància que va tenir i que té en tota la música que s'ha fet als segles XX i XXI, destacant les tres característiques més importants: el ritme, la improvisació i l'harmonia.

A més de les explicacions, Fuster va acompanyar la conferència amb audicions dels músics de jazz essencials de cada època.

Els moments històrics que van succeir als Estats Units van estretament lligats, pel què la sessió també va servir per poder entendre les dificultats de ser un home o dona negre en un país com els EEUU.

Els socis de l'Aula assistiran com a públic a Planta Baixa, el programa de Ricard Ustrell a TV3, el dimecres 30 d'octubre

Abans de continuar amb el Seminari sobre problemàtiques socials a Catalunya, amb una xerrada sobre habitatge i gentrificació el proper 7 de novembre, els socis de l'Aula podran assistir com a públic al programa matinal que presenta Ricard Ustrell a TV3, Planta Baixa.

El programa, un magazín d'actualitat social i política que s'emet des d'un plató de TV3 convertit en un pis de planta baixa, cada dia d'11.50h a 13.50h.