Més activitats entorn el 25N, organitzades pels col·lectius rubinencs

L'Assemblea Feminista i Arran Rubí se sumen a la commemoració del Dia per a l'Erradicació de la Violència contra les Dones

Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat el 22 de novembre a les 10:54h
El teixit associatiu de Rubí també s'ha sumat a la commemoració d'aquest dia per a la conscienciació de la violència masclista.

L'Assemblea Feminista de Rubí ha programat, per aquest divendres, una xerrada - debat a càrrec de la psicòloga i educadora social Mayra Flores, titulada ¿Dónde radica el poder de la mujer?, i que serà a les 18.30h a l'Ateneu Anarquista La Hidar. La xerrada és no mixta. De cara a dilluns, 25 de novembre, l'Assemblea ha organitzat una marxa de torxes que sortirà a les 19.30h des de la rambleta Joan Miró.

Per la seva banda, la formació juvenil de l'esquerra independentista, Arran, ha organitzat per dissabte a la tarda un taller d'autodefensa, també no mixte, a partir de les 17h al CRAC. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a cracrubi@gmail.com. Mentre duri el taller, hi haurà activitats per la canalla i també servei de cafeta.

Continuen les activitats programades per l'Ajuntament entorn al 25N

A l'entorn del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència Contra les Dones, l'Ajuntament de Rubí ha programat diverses activitats de sensibilització. També ho ha fet el grup municipal d'En Comú Podem Rubí.

Pel què fa a partits polítics, l'AUP ha inaugurat recentment la comissió feminista, "un espai de treball no mixte d'anàlisi i acció sobre feminisme municipalista", i també prepara una campanya per treure una "targeta lila" al masclisme.