1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Primàries Rubí ja compta amb cinc candidats

Durant l'acte s'ha aprovat el reglament i el comitè electoral de la candidatura republicana i independentista

per RubiTV.cat, 28 de gener de 2019 a les 12:30 |

Impulsors i simpatitzants de Primàries Rubí s'han trobat al Casal Popular on s'ha aprovat el seu reglament i el comitè electoral. L'acte ha comptat amb la participació de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i el candidat de Barcelona, Adrià Alsina, els quals han explicat la bona resposta que està rebent la candidatura republicana i independentista.


Tot i que inicialment l'objectiu de Primàries Catalunya era conformar una candidatura unitària entre tots els partits independentistes, Paluzie assegura que aquesta llista ajudarà a fer possible un relleu a l'alcaldia de la ciutat.

Ara com ara, Rubí ja compta amb més de 400 electors inscrits a Primàries Catalunya i 5 candidats que s'han presentat per liderar la llista de Primàries Rubí. Els dos candidats confirmats són els rubinencs Jordi Joan García i Lluís Roset, els quals no havien participat anteriorment en altres llistes polítiques. Tant García com Roset afirmen que aquesta llista respon a la necessitat de regenerar la política davant d'una situació en què els partits independentistes no van a una.

 

També hauries de llegir
Fa 248 setmanes

Primàries Rubí es presentarà a les eleccions municipals

Participació