El Merc’Art posa a l’abast de la ciutadania obres d’artistes locals a preus assequibles

El mercat estarà obert entre el 24 de desembre i el 6 de gener a l'Espai d'Art La Claraboia

El Merc'Art va obrir les seves portes dissabte i estarà obert fins el 6 de gener
El Merc'Art va obrir les seves portes dissabte i estarà obert fins el 6 de gener | Localpres
Redacció
23 de desembre del 2019
Els artistes locals han tornat a impulsar el Merc'Art, un mercat on es podran adquirir obres d'art de petit format a preus assequibles durant les festes de Nadal. Des de dissabte, les portes d'aquest mercat estan obertes de l'Espai d'Arta La Claraboia (c/ Sant Miquel, 8).

Al Merc'Art, que enguany arriba a la seva setena edició, hi podrem trobar obres d'artistes locals com Santra Bea, Pep Borràs, Quim Conca, Pepe Farrés, César Font, Carme Llop, Oriol Marco, Sergi Marcos, Miquel Mas, Núria S. Lacambra i Anna Tamayo. L'objectiu és apropar l'art al gran públic i presentar-lo com una bona opció de regal per aquestes festes.

La inauguració de dissabte va comptar amb l'assistència dels artistes participants i de l'alcaldessa, Ana Maria Martínez - acompanyada del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez -, que va expressar que el mercat d'art "és una excel·lent oportunitat per gaudir, en un sol espai, de la gran qualitat dels artistes locals", uns artistes que "mantenen un fort lligam amb la ciutat".

El Merc’Art estarà obert els dies 23, 24, 25, 26, 27, 30 i 31 de desembre, i 1, 2 i 3 de gener, de 18 a 20.30 h; i els dies 28 i 29 de desembre, i el 4, 5 i 6 de gener, de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.

Les persones visitants a l’exposició podran participar en una llumineta de Nadal que permetrà guanyar 200 euros en obres d’art.