nadal 2019

«Cap d'Any de Llum», la festa per donar la benvinguda al 2020 a Rubí

La festa serà de 0.30 a 4.30 h i hi podran accedir totes aquelles persones que vulguin gratuïtament

per RubiTV.cat, 30 de desembre de 2019 a les 16:00 |
Ja és el segon any consecutiu que El Celler acollirà aquesta festa | Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per segon any consecutiu, El Celler acollirà una festa de Cap d’Any per donar la benvinguda a l'any 2020, enguany sota el nom Cap d’Any de Llum. Es tracta d'una proposta amb l’objectiu d’oferir als rubinencs i rubinenques la possibilitat de gaudir d’aquesta nit tan especial a la seva pròpia ciutat i en un lloc cèntric, sense necessitat de fer cap desplaçament en vehicle privat o transport públic.

Les persones assistents a la festa podran gaudir de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i un altre a la plaça adjacent. Cadascun d’aquests espais estarà animat per un DJ, que punxarà una selecció de grans èxits entre els quals destacaran els temes musicals més populars d’aquest 2019. A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler comptarà amb el suport de videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.


Com l’any passat, s’aprofitarà la diferència horària amb altres països per celebrar diverses vegades l’entrada del nou any i, durant la nit, el públic podrà gaudir de diverses sorpreses.

La festa tindrà lloc la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener, de 0.30 a 4.30 h. L’accés al recinte serà gratuït i lliure per a persones a partir de 16 anys, que hauran de dur la seva documentació original.


Les persones menors d’aquesta edat podran accedir-hi igualment però degudament autoritzades i acompanyades dels seus progenitors, tutor legal o bé per persones majors d’edat autoritzades per algun dels anteriors. Les corresponents autoritzacions - per acompanyament d'un menor de 16 anys i per delegació de la responsabilitat de l'acompanyament a una persona que no sigui el pare, mare o tutor - es poden descarregar a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

Participació