«Òpera, passió, poder i política», la propera sortida de l'AEUR

Es tracta d'un viatge per vuit grans òperes d'Europa per entendre el seu context històric i la relació amb la ciutat

Redacció
16 de gener del 2020
Dins de la programació d'activitats del segon trimestre del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, dijous que ve s'ha organitzat la visita guiada Òpera, passió, poder i política, només en horari de matí i fins al migdia, al Caixa Fòrum i a l'edifici modernista.

Es tracta d'un viatge per vuit grans òperes d’Europa per entendre el context històric particular de cada òpera i la relació amb la ciutat. El recorregut compta amb un sistema de so que converteix l’exposició en una experiència immersiva a través de l'òpera. La sortida també inclou una visita a l'edifici modernista de Puig i Cadafalch, incloses les terrasses, i la història de la fàbrica Casaramona.

La sortida serà el proper dijous, 23 de gener, i per anar-hi conjuntament, s'ha quedat a les 9h als FGC de Rubí, o bé directament a les 10.15h al vestíbul de Caixa Fòrum de Barcelona per aquelles persones que hi vulguin anar pel seu compte.

El termini d'inscripció finalitza el 20 de gener, i les places són limitades a 30 persones. El preu per als socis és de 10€ i per als no socis, de 12 (preu del transport no inclòs).