Els Petits Galzeran reben el guardó a la millor colla de les comarques barcelonines

La colla dels grans de l'Escola de Sardanes Flor de Neu va obtenir el segon premi

La colla Petits Galzeran de l'Escola de Sardanes Flor de Neu
La colla Petits Galzeran de l'Escola de Sardanes Flor de Neu | Escola de Sardanes Flor de Neu
Redacció
18 de febrer del 2020
Com cada any, les colles infantil i gran de l'Escola de Sardanes Flor de Neu van rebre al Casinet d’Hostafrancs els premis a la temporada que les acrediten com a les millors de les seves respectives categories dins del campionat territorial de les Comarques Barcelonines. Així, la colla infantil, els Petits Galzeran, revalida el títol de millor colla per tercer any consecutiu, mentre que la colla gran de l'entitat va obtenir el segon premi, quedant subcampions.

Durant la gala de repartiment de premis, Petits Galzeran va rebre també el segon premi en revesses, una modalitat de sardana que consisteix a saber quants compassos formen els curts i quants els llargs. Per la seva banda, Galzeran va obtenir el quart lloc. També es va distingir la colla alevina, Quitxalla Galzeran, que va participar l’any passat com a colla lliure. 

Prèviament al repartiment de premis, la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va fer un concert amb sis peces. La gala va finalitzar amb un concurs de balls de saló, un sopar i un ball.
 

La colla Galzeran de l'Escola de Sardanes Flor de Neu Foto: Escola de Sardanes Flor de Neu