El Moviment Rubí per les Pensions Dignes commemora el seu segon aniversari

La plataforma ha organitzat un conjunt d'activitats durant el mes de març amb l'objectiu de fer arribar el seu missatge a tota la ciutadania

L'assemblea se celebra a la plaça Pere Aguilera
L'assemblea se celebra a la plaça Pere Aguilera | Carla Serra
Redacció
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:06h
El Moviment Rubí per les Pensions Dignes ha tornat a celebrar una assemblea, com cada dimarts, a la plaça Pere Aguilera. En aquesta ocasió ha servit per anunciar les activitats que estan organitzant per commemorar els dos anys de la plataforma: Rubí, dos anys de lluita i seguim.

La primera trobada serà el dilluns 2 de març, una assemblea oberta a tota la ciutadania a l'Espai Vallhonrat amb l'objectiu de crear un debat sobre les pensions i la reforma laboral amb la col·laboració de diferents sindicats. Posteriorment, el dijous dia 5, tindrà lloc una manifestació lúdic-festiva pels carrers de Rubí, acompanyada de la música d'un grup de jazz. El divendres 13 hi haurà un concert al local de la CGT i, finalment, estan organitzant una calçotada pels pensionistes i les seves famílies, prevista el diumenge 29 de març. D'aquesta manera, la ciutadania podrà intercanviar opinions sobre qüestions socials amb tranquil·litat. 

Amb aquest conjunt d'activitats, els pensionistes volen fer arribar el seu missatge a tots els rubinencs i rubinenques, tinguin l'edat que tinguin, per tal de conscienciar a la ciutadania de la importància de la seva lluita, "que hauria de ser de tots", asseguren els membres de la plataforma.