La biblioteca dedica el concurs de punts de llibre al 10è aniversari de l'equipament cultural

Els joves i infants que vulguin participar en el concurs sota la temàtica "2020 #bibliorubi fa 10 anys", podran presentar els seus punts de llibre a partir del 30 de març

Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler | Carla Serra
Redacció
18 de febrer del 2020
La biblioteca Mestre Martí Tauler celebra, enguany, el seu 10è aniversari. El 30 de gener del 2010 es va inaugurar aquest equipament cultural, una de les biblioteques més grans de tot Catalunya, ubicada en una antiga nau de la fàbrica la Josa.

Deu anys després del seu naixament ja compta amb més de 30 mil socis, més de 90 mil documents, més de 500 visitants i 300 préstecs diaris. S'ha convertit en un espai de refència a la ciutat de Rubí, que també acull exposicions temporals i activitats culturals.

Com no podria ser d'una altra manera, doncs, el tradicional concurs de punts de llibre que organitza la biblioteca, que enguany arriba a la seva 26a edició, es dedica a aquesta celebració: Com us imagineu la biblioteca d’aquí a 10 anys més? Com creieu que serà la #bibliorubi el 2030?

En aquest concurs hi poden participar infants i joves d'entre 5 i 16 anys, és per això que s'han establert quatre categories: A, de 5 a 7 anys; B, de 8 a 9;  C, de 10 a 13; i D, de 14 a 16 anys. Els punts de llibre han de tenir una mida de 21x6 cm i cal fer-los sobre cartolina blanca emprant qualsevol tècnica, excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Cada participant només pot presentar una obra i l'haurà d'entregar a la mateixa biblioteca entre el dia 30 de març i el 16 de maig.

Els guanyadors rebran un premi i, a més, s'imprimiran els punts i es repartiran entre els lectors habituals de l'equipament. L'entrega de premis es realitzarà el dia 9 de juny a les 18 h a l'Auditori de la biblioteca. A més, tots els punts de llibre seran exposats a la Sala Infantil des del 22 de juny fins al 19 de setembre.