VÍDEO Un concert al terrat de MútuaTerrassa per homenatjar als sanitaris

A l'acte hi han participat la cantant terrassenca Gemma Humet, els joves músics vilanovins Pol&Martí i l'actor Toni Albà

Concert solidari en homenatge al personal sanitari de MútuaTerrassa
Concert solidari en homenatge al personal sanitari de MútuaTerrassa | MútuaTerrassa
NacióDigital
12 de maig del 2020

MútuaTerrassa ha celebrat una actuació musical per homenatjar a tot el personal del centre sanitari que estan lluitant des de l'inici a primera línia contra la pandèmia del coronavirus. Ahir al migdia, el centre va organitzar un concert d'homenatge sorpresa a la terrassa interior de l'edifici de Serveis Corporatius de l'entitat, un emplaçament privilegiat des del qual tant els pacients de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa com els del Centre SocioSanitari Vallparadís van poder gaudir de l'actuació.

Durant l'acte, que s'ha celebrat un dia abans del Dia Internacional de la Infermeria, hi van participar de forma solidària la cantant terrassenca Gemma Humet, els joves músics vilanovins Pol&Martí i l'actor Toni Albà que va interpretar la famosa ària "Nessun dorma" de l'òpera de Turandot, de Puccini.

Avui dimarts 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Infermeria en commemoració a l'efemèride del naixement de la infermera britànica Florence Nightingale, considerada la mare de la infermeria moderna per haver demostrat la importància de les cures infermeres.