coronavirus

244 persones s'inscriuen a les càpsules formatives de l'Ateneu

S'han superat amb escreix les previsions de l'Ajuntament, que estudia ampliar les places dels cursos que han quedat plens

per RubiTV.cat, 9 de juny de 2020 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ateneu Municipal ha rebut 244 sol·licituds d'inscripcions per a les noves càpsules formatives que ha programat per al període del 8 al 22 de juny, unes càpsules d'aproximadament una hora i mitja que es podran seguir gratuïtament a través de les aplicacions Zoom o Google Meet.

Els cursos Farmaciola natural, Filosofia i cinema: la ciència ficció i el transhumanisme, Cosmètica natural i Les eines de l’escriptor: un primer tast han exhaurit totes les vacants i, per aquest motiu, ja s’està estudiant ampliar-ne la capacitat per poder donar cabuda a les persones que han quedat en llista d’espera.


L'oferta consta d'onze càpsules repartides en dues setmanes, amb un ampli ventall de temàtiques que es pretén que siguin la introducció dels cursos que es programaran a l'equipament en els propers trimestres.

Així, l'equipament municipal ha ampliat la seva oferta de tallers i conferències virtuals durant el confinament, i recupera un dels eixos principals de la seva programació habitual. Alhora, també espera atraure nous usuaris que fins ara no havien participat de les propostes per la llunyania física; de fet, alguns dels inscrits no són veïns de Rubí sinó d'altres poblacions del Vallès Occidental, de Barcelona o fins i tot de Granada.


L'oferta de formació de l'Ateneu entre el 8 i el 22 de juny
 • Escriure una pintura. 8 de juny, de 18.30 a 20 h. Impartit per Mireia Broca, escriptora i professora de l’Obrador d’Històries.
 • Iniciació a l’escriptura de guió. 9 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Nataliya Kolesova, Mad Marx Guionistas.
 • Farmaciola natural. 10 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Anna Royo, naturòpata i coach de salut holística. 4
 • Introducció a la tècnica fotogràfica. 11 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Carles Mercader, fotògraf.
 • Joan Miró i les constel·lacions. 12 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Marcos Yáñez, comunicador humanista.
 • Les eines de l’escriptor: un primer tast. 15 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per l’Anna Pascual, escriptora i professora de L’Obrador d’Històries.
 • Filosofia i cinema: la ciència ficció i el transhumanisme. 16 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Nataliya Kolesova, Mad Marx Guionistas.
 • Cosmètica natural. 17 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Anna Royo, naturòpata i coach de salut holística.
 • Diferència entre fotografia i obra fotogràfica. 18 de juny, de 18 a 19.30 h. Impartit per Carles Mercader, fotògraf.
 • La figura de Lluís Muncunill i el Modernisme a Rubí. 19 de juny, de 18.30 a 19.30 h. Impartit per Eduard Puigventós, historiador.
 • Feldenkrais. 22 de juny, de 10.30 a 11.45 h. Impartit per Mon Majó, professora del Mètode Feldenkrais per la European Accreditation Board.


 

Participació