obra pública

Arrenquen les obres de millora de les urbanitzacions a Can Barceló i Can Solà

Està previst que els treballs, adjudicats a la mateixa empresa que executa les obres del carrer Lourdes, durin uns dos mesos

per RubiTV.cat, 13 de juliol de 2020 a les 19:30 |
Es faran obres al carrer Desmond Tutu, a Can Barceló | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns s’han iniciat les obres de millora de la urbanització de Can Barceló, incloses al Pla d’inversions, i en breu ho faran les de Can Solà. L’objectiu és, entre d’altres, adequar el paviment de diversos carrers, i han estat adjudicades a CONSPAI, SL., la mateixa empresa que té adjudicades les obres del carrer de la Mare de Déu de Lourdes, que avui ha hagut d'aturar les obres per una inspecció de treball.Els treballs tenen una durada prevista d’uns dos mesos, aproximadament, i contemplen tot un seguit d'actuacions de millora a diferents carrers de les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà.

Tenint en compte l'estat actual d’aquests dos nuclis de la ciutat, s’han programat diversos treballs per millorar les dues urbanitzacions des del punt de vista funcional: es realitzaran tasques de reparació de la pavimentació de voreres i calçada, s’executaran actuacions a nivell d'elements de protecció en diverses voreres que no tenen baranes i, finalment, s’actuarà als talussos que tenen esllavissades.


Les obres tenen un cost de 109.610,29 euros (Can Barceló) i 109.598,10 euros (Can Solà), i comportaran talls de trànsit de poca rellevància.

 

Participació