Rubí celebrarà Sant Roc aquest cap de setmana amb activitats de petit format

La programació ha patit petites modificacions respecte a l'anunciada inicialment

Enguany no es faran els versots per Sant Roc
Enguany no es faran els versots per Sant Roc | César Font (Ajuntament de Rubí)
Abril Ballesteros
02 de setembre del 2020
La Festa Major petita de Sant Roc s’adaptarà enguany a les recomanacions sanitàries per frenar la Covid-19 i aposta per actes de petit format. Entre el 4 i 6 de setembre, se celebraran diverses activitats a l’Ateneu Municipal, amb aforament limitat i la majoria, inscripció prèvia. En totes elles, serà obligatori l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat.
 
Tot i la situació actual,  des de l’Ajuntament de Rubí asseguren que “es mantindrà l’essència de la tradició de Sant Roc: la cultura popular i tradicional catalana”.

La conferència Cultura popular en temps de Covid-19, a càrrec de David Roselló Cerezuela, donarà el tret de sortida al programa de la Festa Major, a les 19 h. A partir de les 20:30, es presentarà el nou vestuari dels capgrossos de Rubí, que estaran exposats a l'Ateneu.
 
Diumenge 6, a la tarda hi ha programats dos concerts als jardins de l’Ateneu: a les 18:30, un concert de sardanes amb la cobla Mediterrància, i a les 20:45, cantada d’havaneres amb l’agrupació Son de l'Havana, que substituiran el grup inicialment programat (La petita Havana). En aquesta ocasió, per evitar cues, les havaneres no aniran acompanyades del rom cremat.

Totes les activitats exigeixen inscripció prèvia a través del portal de l'Ateneu de Rubí i la signatura d’una declaració responsable.