Lectors, al tren! reprèn les activitats per a infants aquest dissabte

La llibreria celebrarà el 40 anys de l'editorial Mediterrània amb un contacontes amb taller

Alba Puig explicarà l'àlbum «Art amb pastís»
Alba Puig explicarà l'àlbum «Art amb pastís» | Editorial Mediterrània
Redacció
02 d'octubre del 2020
La llibreria Lectors, al tren! reprèn aquest dissabte, 3 d'octubre (12h) les activitats dirigides als més petits, extremant totes les mesures de seguretat i preparant "amb molta cura" el taller que oferiran per donar el tret de sortida a la programació infantil, segons explica Montse Marcet, propietària de l'espai.

L'editorial Mediterrània fa 40 anys, i és per això que la primera activitat servirà per celebrar tots aquests anys de fer llibres d'art per a nois i noies, amb un conta-contes amb taller. L'editora Alba Puig explicarà l'àlbum Art amb pastís, i el taller inclourà la investigació d'un robatori, un joc de memòria i conèixer diversos artistes i les seves obres.

"La nostra voluntat és tornar a relacionar-nos amb els llibres i àlbums il·lustrats a través d’activitats que ens facin somriure, emocionar-nos i sorprendre’ns", explica Marcet.

L'activitat, adreçada a infants d'entre 4 i 8 anys, és gratuïta, però caldrà fer reserve prèvia enviant un correu a montse@lectorsaltren.cat, ja que l'aforament és limitat.