policia local

Rubí compta amb una comissaria de Policia Local més segura i acollidora

Les obres de remodelació s'han dut a terme aquest estiu

per RubiTV.cat , 7 d'octubre de 2020 a les 19:00 |
Agents de la Policia Local treballen a la seva renovada comissaria | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest estiu, les instal·lacions de la Policia Local, ubicades a la carretera de Terrassa, s'han remodelat per tal de poder millorar l'atenció ciutadana i la seguretat de la comissaria, així com la comoditat dels agents.

S'ha treballat en la zona de la recepció, la sala de coordinació, els vestuaris, la zona de custòdia i l'espai d'interlocució entre detinguts i advocats. A més, la zona d'atenció al públic s'ha redistribuït de tal manera que s'ha pogut ampliar la sala de control, i millorar els espais de treball i els taulells de recepció.


També s'ha actuat en elements com el terra i el sostre, s'ha millorat la seguretat de la zona de custòria i de l'espai de les persones detingudes, i també els vestuaris amb un nou paviment, així com la zona de dutxes.

Finalment, s'han millorat els mecanismes de control electrònic per accedir als diferents sectors de les instal·lacions, i s'ha ampliat el circuit intern i extern de videovigilància, així com la protecció balística dels espais.


Les obres de remodelació de la comissaria han tingut un cost de 205.102,86 euros, i han estat executades per l'empresa Construcciones Fertres, S.L.

 

Participació