El ple municipal aprova les ordenances fiscals per al 2021

Durant la sessió, l'alcaldessa ha rebut una trucada en què li han anunciat noves mesures extraordinàries per la Covid-19, però no n'ha explicat el contingut

La bandera de la Unió Europea ja acompanya la resta de símbols
La bandera de la Unió Europea ja acompanya la resta de símbols | Ajuntament de Rubí
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:22h
Rubí ha aprovat inicialment les ordenances fiscals per l'any 2021 aquesta tarda, en una sessió extraordinària que es farà per via telemàtica.

El mateix ple extraordinari ha servit per aprovar diversos projectes d'obres, entre les quals algunes que es van haver d'aturar a causa del desistiment de les empreses encarregades, com ara la reparació i consolidació de la xemeneia de l'Escardívol i l'arranjament de les zones verdes del Sector H - Els Nius.

A més, també s'han aprovat projectes de reforma del carrer Parellada, el projecte del carrer Sabadell entre el carrer de Sant Gaietà i la plaça Celso Emilio Ferreiro, i el projecte de reurbanització de la rotonda del Camí de Ca n'Oriol.

En el transcurs del ple, l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha atès una trucada que, segons ha explicat als regidors en l'emissió en directe, tenia a veure amb noves mesures restrictives extraordinàries per la Covid-19, però no n'ha detallat el seu contingut.

El ple municipal, minut a minut