Com afecten les noves restriccions a les activitats del teixit associatiu de Rubí?

Diverses entitats han optat per ajornar els esdeveniments previstos en els pròxims dies, i l'Ajuntament espera la publicació del Decret per prendre decisions

per Marta Casas, 15 d'octubre de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les noves mesures restrictives anunciades ahir pel govern de la Generalitat tindran una afectació directa en les activitats previstes per als pròxims 15 dies, més enllà de la restauració i altres tipus d'establiments comercials o esportius. Així, algunes entitats ja han comunicat l'ajornament d'algunes de les seves activitats.

L'Aula d'Extensió Universitària, per exemple, ha decidit ajornar fins a nova data la tertúlia sobre urbanisme prevista pel proper dilluns, 19 d'octubre, a càrrec del periodista i exregidor d'ACR - i també impulsor de la Coordinadora d'Urbanisme Ciutadà - Vicenç Rabadán.


El CRAC, per la seva banda, mantindrà la programació de cursos i tallers habituals, que ja es realitzen seguint les mesures de seguretat decretades, però tancarà durant 15 dies el servei de kafeta, i també anul·larà les activitats habituals del cap de setmana, com per exemple la tarda de jocs de taula dels diumenges.

Un altre esdeveniment que quedarà suspès, tal com va anunciar Mossèn Joaquim a l'eucaristia de diumenge passat, és l'Aplec de Tardor que s'hauria celebrat aquest cap de setmana a l'entorn de l'ermita de Sant Muç. Aquesta suspensió no es deriva directament de les noves restriccions dictades pel govern de la Generalitat, però s'afegeix a la llarga llista d'esdeveniments que no se celebraran aquest any 2020 a Rubí.


L'Ajuntament, pendent de la publicació oficial de les noves mesures

L'Ajuntament de Rubí, ara per ara, manté la programació d'activitats - per exemple, la visita guiada pel Festival de Fotografia La Nuu o el festival Full Colors -, a l'espera de la publicació oficial de les noves mesures, per veure si és necessari suspendre, ajornar o canviar el format d'algun d'aquests esdeveniments.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació