1 de 10
coronavirus

Alerta a Terrassa: fort repunt d'ingressats el cap de setmana

Els hospitals de Terrassa atenen 183 pacients, 43 més que divendres passat | El risc de rebrot a Rubí supera els 1.000 punts

Els hospitals de Terrassa atenen 183 pacients per Covid-19, 18 dels quals a l'UCI. | Albert Alemany
per Marc Solé, Terrassa | 26 d'octubre de 2020 a les 17:00 |
Després d'un fort repunt durant el cap de setmana, els hospitals de Terrassa comencen la setmana amb un total de 183 pacients aquest dilluns, 43 més que divendres passat. D'aquests, segons l'Ajuntament de Terrassa, 120 són veïns de la ciutat, 13 dels quals es troben més greus; mentre que la resta són de poblacions veïnes que tenen els centres hospitalaris egarencs de referència.

A l'Hospital de Terrassa hi ha 69 persones ingressades a planta i nou a l'UCI. El mateix centre atén vuit persones més a domicili, i l'Hospital de Sant Llàtzer, que també pertany al Consorci Sanitari de Terrassa, compta amb tres hospitalitzats. L'Hospital Universitari MútuaTerrassa compta amb 77 pacients a planta, nou a l'àrea de crítics, tres a la de semicrítics i xinc són es troben en hospitalització domiciliària.


Aquest dilluns, el risc de rebrot a Rubí es troba al seu màxim des de l'inici de la pandèmia, en 1.002 punts. En les darreres 24h s'han detectat 36 nous positius, i dos nous ingressos.

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació